‘Göğüslerim bir astronot ya da bilim insanını oynamama izin vermeyecek kadar büyük!’

Kolombiyalı oyuncu Sofia Vergara (51) ile ABD’li meslektaşı Joe Manganiello (47), 2014’te tanışıp; sadece bir yıl sonra ise nikah masasına oturmuştu. Oyuncu çiftten kötü haber ise geçtiğimiz temmuz ayında gelmişti. Sofia Vergara ile Joe Manganiello boşanma kararı almıştı. Ünlü çift, ortak açıklamalarında şu ifadelere yer vermişti:

Boşanmak gibi zor bir karar aldık. Birbirini çok seven ve önemseyen iki insan olarak, hayatımızın bu yeni evresinde yol alırken mahremiyetimize saygı gösterilmesini rica ediyoruz.

“OYUNCULUK HAKKINDA HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM”

Sofia Vergara, son olarak bu yılki Hollywood Reporter Drama Oyuncuları Yuvarlak Masa Toplantısı sırasında verdiği röportajla gündeme geldi.

Jennifer Aniston, Jodie Foster, Nicole Kidman, Naomi Watts, Brie Larson ve Anna Sawai’nin de aralarında bulunduğu birbirinden ünlü isimlerin arasında mesleği hakkında konuşan Vergara; ‘oyunculuk hakkında hiçbir şey bilmediği’ konusunda ısrar etti.

“FARKLI İŞLER YAPMAM ÇOK ZOR”

“Hayatımda hiç oyunculuk kursuna gitmedim” diyen Sofia, sözlerine şöyle devam etti:

Farklı işler yapmam çok zor oluyor. Çünkü Kolombiya aksanım güzel, ama bir bilim insanı olamam, bir astronotu oynayamam. Bunlarla (göğüslerini işaret ederek) bir bilim insanı olmak istemiyorum! Burada kendimi çok garip hissediyorum çünkü bu benim en sevdiğim aktrislerle beraberim ve oyunculuk hakkında hiçbir şey bilmediğimi fark ettim. Kötü anlamda değil, bu sadece bir gerçek. ‘Modern Family’de 11 yıl oynadım ama orada bir bakıma kendimi oynuyordum.

“GÖĞÜSLERİNİ KÜÇÜLTÜRSEN TANRI SENİ CEZALANDIRIR”

‘Modern Family’de oynadığı dönemde Sofia Vergara, oyunculuk kariyerinin başlarında ciddiye alınmak için göğüslerini küçültmeye teşvik edildiğini itiraf etmişti.

“Ama ben hiçbir zaman ciddiye alınmak istemedim. Komedi yapmak istedim. Onlara, eğer bana böyle roller verirlerse, böyle kalacağımı söyledim” şeklinde Vergara, annesinin de bu operasyonla ilgili “Göğüslerini küçültürsen Tanrı seni cezalandırır!” dediğini anlatmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx